• Novo

Stellar Blade PS5

Referenca: *

159,00 KM
s PDV-om
Količina
Dostupno uz narudžbu

Budućnost čovječanstva balansira na rubu oštrice. Opustošena čudnim, moćnim stvorenjima, Zemlja je napuštena, a ostatci desetkovane ljudske rase pobjeglo je u Koloniju u svemiru. 

Nakon putovanja iz Kolonije EVE stiže na puste ostatke našeg planeta s jasnom misijom: spasa čovječanstva uzimanjem Zemlje natrag od Naytibe – zlonamjerne sile koja ju je opustošila. 

Ali dok se EVE hvata u koštac s jednim po jednim Naytibom, spajajući misterije prošlosti u ruševinama ljudske civilizacije, shvaća da njezina misija nije jednostavna. U stvari, gotovo ništa nije kako izgleda... 

Uzbudljiv isječak oštre akcije 

Sudjeluj u žestokoj brzoj borbi dok krčiš put kroz ostatke Zemlje u potpuno novoj akcijskoj avanturi na PS5. Oslobodi graciozne ali brutalne napadačke kombinacije, otključaj nove pokrete i nadogradnje oružja i suoči se s legendarnim šefovima koji predstavljaju podjednak izazov i za mozak i za snagu. 

Nevjerojatno vizualno iskustvo  

Uroni u izuzetno detaljan postapokaliptični svijet koji spaja ljepotu i užas do spektakularnog učinka. Istraži područja nadahnuta uzbudljivom znanstvenom fantastikom, oživljena grafičnom snagom PS5. 

Duboka, nezaboravna pustolovina 

Razotkrij uzbudljivu, odraslu priču o ljudskoj sudbini koja potiče na razmišljanje, s emocionalno nabijenim otkrićima od početka do kraja. 

Značajke konzole za PS5™ 

Iskusi vrhunske performanse igranja s brzim vremenima učitavanja i podrškom za imerzivne značajke uključujući DualSense bežične dodirne povratne signale i adaptivne okidače te Tempest 3D AudioTech.* 

* 3D zvuk putem ugrađenih zvučnika televizora ili analognih/USB stereo slušalica. 

Dodirne povratne informacije:  

Osjeti uzbuđenje borbe dok tvoja oštrica siječe svoj put do pobjede, s osjetima obogaćenim reagirajućim vibracijama bežičnog upravljača DualSense™ 

Adaptivni okidači:  

Oslobodi razorne, ali graciozne akrobatske pokrete i stupi u interakciju s tehnološkim ostacima napuštene Zemlje koristeći adaptivne okidače bežičnog upravljača DualSense. 

Tempest 3D AudioTech*: 

Uroni u atmosferu opustošenog smrtonosnog svijeta, dok vrhunski 3D zvuk oživljava tvoje postapokaliptično okruženje. 

* 3D zvuk putem ugrađenih zvučnika televizora ili analognih/USB stereo slušalica. 

SSD nevjerojatne brzine: 

Istraži nove lokacije, svladaj moćne neprijatelje i naiđi na zapanjujuća otkrića dok neumoljivo napreduješ kroz EVE-inu misiju uz munjevito brzo učitavanje.  

Vrhunska PS5 grafika: 

Istraži živopisna futuristička okruženja u društvu originalnih prijatelja i neprijatelja od kreativnih umova SHIFT UP tima, predvođenog poznatim umjetnikom Kim Hyung Taeom. 

*

Posebne reference

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.